Спа Бали масажа на 50% попуст

1,500 ден 750 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Еден од најстарите традиционални третмани во светот кој се смета за мајка на традиционалните индиски и кинески третмани. Овој третман има своја филозофија, а овозможува релаксирање и враќање на енергијата истовремено на телото, умот и духот. Се користат ароматски производи кои ја стимулираат циркулацијата и го освежуваат телото и духот.

Добивате 50% попуст од вредноста на услугата а уживате до 31.12.2020!  Количините се ограничени! Промоцијата трае до 1.мај.2020.

Распродадено!