Ароматски рачен третман за лице

 

Во културите каде изгледот на лицето е особено ценет, не е за изненадување фактот дека вашето лице најточно го опишува она што се случува под вашата кожа.

Асеана Ројал Спа ви овозможува чисто уживање со козметиката која не содржи хемикалии и се состои од природни антиоксиданси, подготвена во духот на негуваната традиција од времето на древното благородништво од Индонезискиот остров Јава.

Класичен третман за лице за кој се користат ароматски производи, а кој се состои од чистење, пилинг (со пареа доколку е потребно), отстранување на црнки, масажа, маска и свежување.

 

Времетраење на третманот: 1 час.

Износ на услугата: 1.500 ден.

РЕЗЕРВИРАЈ