Традиционални Бањи, сауна & џакузи

Бањи & сауна

Хербална купка

Аромата на тревките Ви овозможува ослободување од стресот.

Користиме Деви Сри Спа од серијата Сензуал.

Чекорите    се:    Ритуал,    Хидрофил, пилинг, туш, пареа, масажа, маска и капење  со  хербални  тревки,  лосион за тело и хербален напиток.

Времетраење на третманот: 2 часа 30 минути.

 

Бањи & сауна


Купка со егзотични цвеќиња

Основана   на   безусловната   љубов која  на  изморените  души  им  нуди нега и внимание. Користиме Деви Сри Спа од серијата Сензуал.  Чекорите      се      Ритуал, Хидрофил,     пилинг,     туш,     пареа, масажа,  маска  и  капење  со  млеко и   црвени   рози,   лосион   за   тело, специјален    напиток    –    егзотичен напиток од Асеана Ројал Спа (млеко со ѓумбир).

Времетраење на третманот: 2 часа 30 минути.

 

Бањи & сауна 


Купка со тропски овошја

Оваа купка ве   носи   во   светот   на   севкупната убавина од кој излегувате прекрасно освежени,    со    повеќе    енергија    и подобрена самодоверба.

Користиме   Деви   Сри   Спа   (серија за     балансирање     на     бојата     на кожата,   обликување   на   тело   или ревитализација).

Чекорите    се    Ритуал,    Хидрофил, пилинг,  туш,  пареа,  масажа,  овошна маска  и  капење  со  пена  и  тропско овошје  (сезонско),  лосион  за  тело, специјален  напиток  –  сок  од  свежо овошје  од  Асеана  Ројал  Спа  (сокот зависи од третманот).

Времетраење на третманот: 2 часа 30 минути.

 

Бањи & сауна


Сауна

Сауната ја намалува напнатоста и стресот. Позитивно влијае на ревматски болести, артритис, и повредените мускули. Освен што ја подобрува циркулацијата на крвта, ја чисти кожата и ја отстранува нечистотијата. Престојот во сауна ги спречува настинките и грипот.

Времетраење на третманот: 30 минути.

 

Бањи & сауна


Џакузи

Времетраење на третманот: 30 минути.

 

Бањи & сауна