Раце, Стапала & Интима

Раце, Стапала & Интима

Рацете   и   стапалата   се   едни   од најважните  делови  на  нашето  тело кои најмногу ги користиме!

Сепак ретко им ја даваме потребната нега и внимание кои ги заслужуваат. Во  Асеана  Ројал  Спа  ги  обновуваме рацете   и   стапалата   користејќи   ги древните азиски вештини.

Работејќи со точките на притисок ги стимулираме специфичните зони на телотокоисеповрзанисоопределени функции на телото со што помагаме во подобрување на благосостојбата.

Во  Асеана  Ројал  Спа ги нудиме следниве третмани эа раце и стапала:


Спа  традиционална  масажа  на раце

Користиме ароматични масла. Чекорите   се:   чистење,   масажа   и лосион за тело.

Времетраење на третманот: 30 минути.

Износ на услугата: 400 ден.

Раце, Стапала & Интима


Спа  традиционална  масажа  на стапала

Користиме ароматични масла. Чекорите   се:   чистење,   масажа   и лосион за тело.

Времетраење на третманот: 30 минути.

Износ на услугата: 400 ден.

Раце, Стапала & Интима


Спа маникир

Времетраење на третманот: 1 час.

Износ на услугата: 500 ден.

Раце, Стапала & Интима


Француски маникир

Времетраење на третманот: 1 час.

Износ на услугата: 700 ден.

Раце, Стапала & Интима


Спа педикир

Времетраење на третманот: 1 час.

Износ на услугата: 800 ден.

Раце, Стапала & Интима


Спа третман за стапала – повторно раѓање

Релаксирачки   третман   за   стапала. Третманот   започнува   со   киснење на    стапалата    во    персонализиран микс  од  аромотерапевтски  и  минерални     соли,     а     продолжува     со пилинг и измазнување на стапалата со    традиционален    скраб,    следи нежна   масажа   и   притискање   на специфични  точки,  потоа  се  става маска за полирање и топла обвивка, а се завршува со хидратен лосион за хранење на кожата.

Оваа   релаксирачка   постапка   има за   цел   да   предизвика   опуштање, а    конечниот    резултат    треба    да биде   „почувствувај   го   чекорот   со препородени стапала.”

Времетраење на третманот: 45 минути.

Износ на услугата: 800 ден.

Раце, Стапала & Интима


Депилација (ладна):

Пола нозе

Износ на услугата:  350 ден.

Цели нозе

Износ на услугата:  600 ден.

Бикини

Износ на услугата:  350 ден.

Раце

Износ на услугата:  350 ден.

Раце, Стапала & Интима