Третман за акни

Во културите каде изгледот на лицето е особено ценет, не е за изненадување фактот дека вашето лице најточно го опишува она што се случува под вашата кожа.

Асеана Ројал Спа ви овозможува чисто уживање со козметиката која не содржи хемикалии и се состои од природни антиоксиданси, подготвена во духот на негуваната традиција од времето на древното благородништво од Индонезискиот остров Јава.

Со овој третман можат да се намалат мозолчињата / акните од кожата на вашето лице со користење на природни состојки и безбедни производи.

Чекорите на овој третман се: чистење, пилинг (доколку е потребно), отстранување на црнки и депилација на веѓи (доколку сакате), јонофореза (вбризгување на серум во кожата), лесна масажа (доколку клиентот нема многу мозолчиња), маска и тонер.

За овој третман користиме серум од содиум лаурет сулфат (А-контол серум).

Опрема која се користи: испуштач на пареа / вапоризатор (доколку е потребно), галваник, вакум вшмукувач, висока фрекванција и вакум распрскувач. Маската може да се избере од Биокос (во зависност од типот на кожата или свеж лимон измешан со каолин).

 

Времетраење на третманот: 1 час 30 минути

Износ на услугата: 2.000 ден.

РЕЗЕРВИРАЈ