Третмани за зголеменa пигментација

Во културите каде изгледот на лицето е особено ценет, не е за изненадување фактот дека вашето лице најточно го опишува она што се случува под вашата кожа.

Асеана Ројал Спа ви овозможува чисто уживање со козметиката која не содржи хемикалии и се состои од природни антиоксиданси, подготвена во духот на негуваната традиција од времето на древното благородништво од Индонезискиот остров Јава.

Со овој третман може да се намали хиперпигментацијата / темните точки на кожата на вашето лице со користење на природни состојки и безбедни производи.

Чекорите на овој третман се: чистење, дупли пилинг, отстранување на црнки и депилација на веѓи (доколку сакате), јонофореза (вбризгување на серум во кожата), масажа, маска и тонер.

За овој третман користиме серум од плацента (Мела-Фејд серум).

Опрема која се користи: фриматор четка, фриматор камен, испуштач на пареа / вапоризатор (доколку е потребно), галваник, вакум испрскувач.

Производите кои се користат се користат во зависност од типот на кожата (чистач, пилинг крема, навлажнувач, тонер и маска).

Маската може да се избере од Биокос (во зависност од типот на кожата или свежо авокадо измешано со каолин).

 

Времетраење на третманот: 1 час 30 минути

Износ на услугата: 2.000 ден.

РЕЗЕРВИРАЈ