На ваше барање: Unique Smile професионален сет за белеење заби

На ваше барање: Unique Smile професионален сет за белеење заби

Еден од најголемите проблеми со кој се соочуваат многу луѓе е изгледот на забите. Исхраната, хигиената и пушењето предизвикуваат обојување или жолтеење на забите, а тоа во никој случај не изгледа привлечно.

Убавото лице треба да го краси убава насмевка. Здравите заби треба да ни бидат приоритет, затоа што се важен дел од нас и треба да ни служат долги години. Со Unique Smile професионалниот сет за белеење заби денес тоа е можно веќе после првиот третман од 8-10 минути.

Купете го Unique Smile професионалниот сет за белеење заби! Количините се ограничени!

Блескавата насмевка што ја гледаме кај холивудските ѕвезди е посакувана од многумина. Но, да не се лажеме, таа белина не може да се постигне само преку добра орална хигиена. Потребно е професионално избелување кое кошта многу пари, а и не е долготрајно.

Доколку мечтаете да имате бели заби, а не сакате да ризикувате со избелување кај стоматоло Unique Smile професионалниот сет за белеење заби  можe да ви помогнe да добиете со неколку нијанси побели заби.

 

За најдобри резултати на Unique Smile професионалниот сет за белеење заби:

  • Исчеткајте ги забите и исушете ги со сува крпа пред да го нанесете гелот на забите од Unique Smile професионалниот сетот за белеење заби
  • Нежно нанесете од гелот од пенкалото за белеење на забите избегнувајки да ставите на непцата
  • Смејте се се додека не ја ставите силиконската здела со лампата ( доколку не се смеете со усните ќе го избришете гелот)
  • За најдобри резултати направете сесии по 8-10 минути на секој 5-7 дена со Unique Smile професионалниот сет за белеење заби
  • Доколку имате некоја нелагодност во устата направете пауза од неколку дена

 

Сетот вклучува

  • Unique Smile професионалниот сет за белеење заби
  • Спакуван во модерна кутија
  • 3 гелови во пенкалца за апликација
  • 1 силиконска зделичка со LED лампа за професионално белеење
  • УСБ адаптер за адаптер за секој андроид уред или Apple почнувајки од iPhone 5

Може да се користи и со лаптоп, полнач за мобилен или екстерна батерија.

Троши 3-5% батерија за 16 минути активна работа. Телефонот мора да работи за да свети LED лампа за професионално белеење.