Хербална купка на 50% попуст

3,200 ден 1,600 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Оваа купка ве носи во светот на севкупната убавина после која се чувствувате освежени, со повеќе енергија и подобрена самодоверба. Користиме Деви Сри Спа од серијата Сензуал.

Чекорите се Ритуал, Хидрофил, пилинг, туш, масажа, маска и капење со млеко и црвени рози, лосион за тело, специјален напиток–егзотичен напиток од Асеана Ројал Спа (млеко со ѓумбир).

Добивате 50% попуст од вредноста на услугата а уживате до 31.12.2020!  Количините се ограничени! Промоцијата трае до 1.мај.2020.

Распродадено!