Традиционален рачен третман за лице на 50% попуст

1,000 ден 500 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Традиционалниот рачен третман за лице обезбедува зголемена циркулација на лицето, намалување на проширените пори и подобар тонус на кожата.

Добивате 50% попуст од вредноста на услугата а уживате до 31.12.2020!  Количините се ограничени! Промоцијата трае до 1.мај.2020.

Распродадено!